Tessans Helande

Medialvägledning & Healingterapuet

MINA BEHANDLINGAR OCH TJÄNSTER

Här hittar du olika healingbehandlingar

som jag erbjuder....

Här kan du hitta vad jag erbjuder för behandlingar och tjänster. Tanken med denna sidan är att man lätt ska få en överblick på vad varje behandling/ Tjänst innehåller. 
Medial Vägledning/ Vägledning
Här utgår jag ifrån klienten, om det är en allmännläggning så tittar jag på många olika saker, men framför allt så är det öppet för det som klienten behöver här och nu. Det vill säga att vi inte är låsta till någon specifik fråga utan det som är menat att komma kommer. Eftersom att en allmännläggning är så bred så brukar jag börja med: Hur det har sett ut en tid tillbaka, Hur det ser ut nu och hur det kan blir framåt. Men sedan så kan man även väva in mycket annat om man skulle vilja det.
 
Vid specifika frågor så får man ju oftast inga ja eller nej svar på frågan, utan här handlar det om att formulera sin fråga så att man får en så bra bild utav svaret som möjligt. Eftersom att det kan vara lite klurigt att formulera frågor så brukar jag rekomendera en allmännläggning för att jag vet att det går bra att väva in frågorna där i.

 

 

 

 
Som ni ser så erbjuder jag några olika Healingbehandlingar så vi kan ju bena ut lite i vad dom olika kan ge dig som klient.
 
Healingbehandling boka 4st och få den 5:e gratis kommer att få heta Din personliga healing resa. 
Jag kan ju börja med att berätta att denna kanaliserade jag några månader efter att jag startade mitt företag, då kanske du undrar varför det? 
Det hela började med att jag vill arbeta på djupet och ge mina klienter en chans till att få ge sig själva och kroppen en djupare självläkning. 
Lära kroppen kommandot "healing energi" så att den kan känna igen och snabbare hitta till sin självläkning.
Healingen jobbar med det kroppen behöver, men den jobbar även med att lösa upp blockeringar och stagnerad energi. Healing kan hjälpa till för att hitta sin harmoni i kroppen. Det ger kroppen så mycket positiva saker så som bland annat stressreducering, avslappning och återhämtning med mycket mera. Men åter till vad denna behandlingen innebär jo som jag tidigare nämnde din personliga healing resa, resa det kan jag säga att det blir det om inte på ditt känslomässiga plan så kommer det som personliga insikter om olika saker. 
 
 
Första gången så är det som att kroppen tar emot för att vänja sig vid energin, den väcker upp kroppen skulle jag vilja säga.
 
Andra gången så har det börjat hända lite mer. Jag har fått höra att man kan känna hur allt jobbar i kroppen. Det kan bli lite olika reaktioner.
 
Tredje gången så är energin ännu starkare och här har mottagaren börjat känna ytterligare lite mer, fått en mer utrensning som är olika och inviduell.
 
Fjärde gången så jobbar healingen på och är ytterligare lite starkare. Här ger jag mottagaren även verktyg till kroppens självläkning, hur man kan jobba med att upprätthålla healing energin själv på bästa sätt.
 
Femte gången är gratis och det är en påfyllnad utav healingen och en avslappnad stund. Healingen jobbar på lika mycket här som den alltid gör, men här känner din kropp igen energin redan. Även här ges det tips och vägledning för att på bästa sätt kunna jobba vidare själv.
Vid alla tillfällen så kommer det ofta budskap och vägledning som du själv kan välja att ta till dig.
 
Varför jag erbjuder er att boka 4 st healingbehandlingar och få den 5:e gratis är för att jag märker och har fått återkopplat till mig att det märks en skillnad.
 
När man gå in i denna så vill jag ha ett samtal innan för att vi tillsammans lägger upp en plan och jag hjälper och guidar dig till en så bra och skön stund som möjligt. Likaså om detta är på distans så bestämmer vi hur vi lägger upp denna resa, för den är inte för mig utan den är för dig!
Jag vill även att vi håller 1 dag i veckan 4 veckor fram och gärna samma dag och samma tid i den mån det verkligen går. 
Den femte behandlingen styr du själv över när du känner att du behöver den men max längden för inbokning är 5 månader efter din sista behandling sedan fryser den inne.